ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΓΑΜΟΥ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

 
 

Φωτογράφηση γάμου / Βιντεοσκόπηση γάμου

Για το 2017 έχουμε δημιουργήσει νέα ευέλικτα πακέτα για τη φωτογραφία γάμου. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν την καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου και ενδιαφέρονται για ποιοτικές παραγωγές με εκφραστικό πλούτο. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα οι τιμές της φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης γάμου ξεκινούν από τα 1450€ με πλήρη κάλυψη. Όλα τα φωτογραφικά αρχεία παραδίδονται επεξεργασμένα και σε ανάλυση High Definition.

 

 

Φωτογράφηση βάπτισης / Βίντεο βάπτισης

Η κάλυψη της τελετής του βαπτίσματος πραγματοποιείται από το συνεργείο και στη συνέχεια το υλικό επεξεργάζεται από γραφίστα και από ειδικό μοντέρ.
Η τιμή του πακέτου για τη φωτογράφηση βάπτισης καθώς και το HD βίντεο ξεκινά από 650€ συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασιών των αρχείων και του μοντάζ. Το κόστος του κύριου άλμπουμ ξεκινά από 190€.
Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης του ιδανικού βαπτιστικού πακέτου που μπορούμε να συζητήσουμε. Εποικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Διαφημιστική φωτογραφία

Λήψεις παρουσίασης εταιρίας, φωτογράφηση προϊόντων καταλόγου, αντικείμενα για still life photography με ιδιαίτερες φωτιστικές απαιτήσεις. Κόστος από 300€. Για όλες τις περιπτώσεις η κοστολόγηση της προσφοράς γίνεται κατόπιν εκτίμησης.

 

     

 

Φωτογράφηση ξενοδοχείου

Φωτογραφήσεις ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα με άρτιο εξοπλισμό και άριστες γνώσεις ειδικού φωτισμού. Η προσφορά στέλνεται κατόπιν αξιολόγησης. Ωστόσο ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην περίπτωση μονάδας 3 ή 4 αστέρων με πισίνα, ρεσεψιόν και χώρο εστίασης οι λήψεις διαρκούν συνήθως 1-3 ημέρες και το κόστος κυμαίνεται στα 700€ περίπου + έξοδα μετακίνησης και διαμονής. 

 

 

φωτογραφηση βαπτισης τιμες και κοστος σε πακετα με προσφορες

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές για λήψεις εντός Θεσσαλονίκης και εντός Αθηνών. Για καλύψεις εκτός πόλεως υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όλες οι καλύψεις συνοδεύονται από έγγραφο συμφωνητικό το οποίο εγγυάται το άριστο επίπεδο συνεργασίας. 
 

 

ΠΑΚΕΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΒΙΝΤΕΟ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΜΟΥ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ