ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΓΑΜΟΥ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

 
 

Φωτογράφηση γάμου / Βιντεοσκόπηση γάμου

Για το 2018 έχουμε δημιουργήσει νέα ευέλικτα πακέτα για τη φωτογραφία γάμου. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν την καλλιτεχνική φωτογραφία και ενδιαφέρονται για ποιοτικές παραγωγές και εικόνες με εκφραστικό πλούτο. Οι τιμές της φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης γάμου ξεκινούν από τα 1300€ για ημερήσια κάλυψη. Όλα τα φωτογραφικά αρχεία παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση, επεξεργασμένα και έτοιμα προς εκτύπωση.

 

 

Φωτογράφηση βάπτισης / Βίντεο βάπτισης

Η κάλυψη της τελετής της βαπτίσεως πραγματοποιείται από το έμπειρο συνεργείο μας και στη συνέχεια το υλικό επεξεργάζεται από γραφίστα και από ειδικό μοντέρ. Η τιμή του πακέτου για τη φωτογράφηση βάπτισης καθώς και το HD βίντεο ξεκινούν από 650€ συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασιών των αρχείων και του μοντάζ. Επίσης διαθέτουμε όμορφα άλμπουμ ψηφιακής εκτύπωσης σε διάφορες τιμές όπως 190€, 260€ κα. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης του ιδανικού βαπτιστικού πακέτου που μπορούμε να συζητήσουμε. Εποικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Διαφημιστική φωτογραφία

Λήψεις εικόνων παρουσίασης εταιρίας, φωτογράφηση προϊόντων καταλόγου, αντικείμενα για still life photography με ιδιαίτερες φωτιστικές απαιτήσεις. Το κόστος ξεκινά από 500€ ανά ημέρα. Για όλες τις περιπτώσεις η κοστολόγηση της προσφοράς γίνεται κατόπιν εκτίμησης.

 

     

 

Φωτογράφηση ξενοδοχείου

Φωτογραφήσεις ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα με άρτιο εξοπλισμό και άριστες γνώσεις ειδικού φωτισμού. Η προσφορά στέλνεται κατόπιν αξιολόγησης. Ωστόσο ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην περίπτωση μονάδας 3 ή 4 αστέρων με πισίνα, ρεσεψιόν και χώρο εστίασης οι λήψεις διαρκούν συνήθως 1-3 ημέρες και το κόστος κυμαίνεται στα 500-800€ περίπου ανα ημέρα + έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Η διάρκεια των επεργασιών είναι 10-15 ημέρες περίπου και η παράδοση γίνεται σε αρχεία υψηλής ανάλυσης.

 

 

φωτογραφηση βαπτισης τιμες και κοστος σε πακετα με προσφορες

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές για λήψεις εντός Θεσσαλονίκης και εντός Αθηνών. Για καλύψεις εκτός πόλεως υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όλες οι καλύψεις συνοδεύονται από έγγραφο συμφωνητικό το οποίο εγγυάται το άριστο επίπεδο συνεργασίας. 
 

 

ΠΑΚΕΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΒΙΝΤΕΟ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΜΟΥ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ