ΠΡΟΦΙΛ

Οι άνθρωποι προσδοκούμε τη γνώση για το παρελθόν από τις εικόνες. Με την ερμηνεία που δίνουμε παρατηρώντας μια φωτογραφία, συμμετέχουμε στη σχέση αλήθειας και τέχνης μαζί με τον φωτογράφο. Έτσι εκτός από την χρονική στιγμή της λήψης, αντιλαμβανόμαστε τη συνείδηση αλλά και την αισθητική καλλιέργεια του καλλιτέχνη.  

Μία συλλογική πράξη ομάδας δημιουργών από τη Θεσσαλονίκη που αποφάσισαν να γίνουν επαγγελματίες της εικόνας είναι και το πρακτορείο Yellow Room. Η αρχή έγινε το 2006 από το Νεκτάριο Βαρδίκο και συνεχίζεται από την ομάδα αυτή στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο εκδηλώσεων, καθώς και της διαφημιστικής φωτογραφίας. Η ευαισθησία και η ισορροπία των έργων μας συναντούν τη συνέπεια και τη βασική μας αρχή, ότι η έμπνευση είναι ανεξάντλητη για κάθε θεματολογία.  

The Photographers

Το Yellow Room Studio λειτουργεί με partners αντί για υπαλλήλους. Είναι οι συνεργάτες που αποτελούν ένα πολύμορφο σχήμα ταλέντων και ικανοτήτων. Ένα δίκτυο ανεξάρτητων και έμπειρων επαγγελματιών που καλύπτουν αυτές τις ειδικότητες με εγγυημένη αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Αυτή η προσέγγιση είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας, αφού εσείς προσλαμβάνετε τους καλύτερους επαγγελματίες, χωρίς τις επιβαρύνσεις λειτουργικών δαπανών ενός παραδοσιακού studio με μόνιμους εργαζόμενους.  

Το δίκτυο μας έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση:

  • στη φωτογραφία βάπτισης
  • στη φωτογραφία γάμου
  • στη φωτογράφηση ξενοδοχείων
  • στη διαφημιστική φωτογραφία

 

Πιστοποιημένο μέλος των:
• ISPWP (International Society of Wedding Photographers)
• SWPP  (Society of Wedding and Portrait Photographers)
• EWP (Elite Wedding Photographers)
• Ε.Φ.Ε.  (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος)

ispwp_badge_vert

 

 

 


Στην ιστοσελίδα προβάλλονται δείγματα αρχείων σε χαμηλή ανάλυση για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πνευματική και εμπορική ιδιοκτησία των δημιουργών. Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή και αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη άδεια τους. © the YellowRoom